haluatko auttaa ihmisiä saamaan paremman elämän?


Tukihenkilönä toimit muutosvalmentajana asiakkaan elämässä. Soitat valmennettavalle perheelle viikoittain: autat heitä asettamaan tavoitteita ja voittamaan eteen tulevat esteet.

TYÖAIKA & PALKKAUS  - Etätyö arkisin klo 9 - 20 välillä. Peruspalkan lisäksi provisio valmennettavien saavuttamiin tuloksiin perustuen.

Työssäsi tarvitset:


Halua rakastaa kaikkia ihmisiä

Jokainen on tärkeä. Jokainen voi muuttua ja jokaisella on oikeus parempaan elämään. Tämän ymmärtämällä osaat tukea valmennettavia oikealla tavalla.


Empatiakykyä

Jokainen kokee haasteet omalla tavallaan. Muutosvalmentajan pitää ymmärtää ongelma, jotta voi ratkaista sen. Kuunteleminen on myös tärkeä taito.


Optimistisuutta

Olet positiivinen ja sinulla on myönteinen elämänasenne elämän reaaliteeteista huolimatta. Valmennettavat tarvitsevat rohkaisua, kannustusta ja toivoa paremmasta elämästä.

Muutosvalmentajat tekevät tärkeää työtä. He auttavat ihmisiä saamaan otteen omasta elämästään. Haluatko sinä olla yksi heistä? Jätä avoin hakemus, niin olemme sinuun yhteydessä kun tarvitsemme lisää työntekijöitä.

Satu Langenberg

Emparius

© Copyright Emparius.  Kaikki oikeudet pidätetään.

50% Complete

GET MY BEST SELLING BOOK - FREE

Enter your details below to get instant access to [enter lead magnet name here]

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close